Portal Probaj Me

Portal Probaj Me

Portal Probaj Me, koncipiran je na način da se svakodnevno ažuriraju aktivnosti koje su dogovorene sa našim klijentima i sa partnerima.

Portal je mjesto na kojem postojeći (registrirani), ali i novi znatiželjni mogu dobiti informacije kako funcionira potrošačka zajednica na portalu, te informacije o proizvodima i uslugama koje su posjetiteljima portala interesantni.

Nakon iskazanog interesa, registrirani korisnici uvijek imaju mogućnost odabira kategorije proizvoda ili usluge, dok neregistrirani moraju odraditi proces registracije i krenuti daljnim koracima.

 

Portal osim najave i komunikacije trenutnih i budućih aktivnosti ima i mogućnost objave recenzija provedenih aktivnosti, kroz koje svi korisnici imaju mogućnost na osnovu provedenih istraživanja o zadovoljstvu potrošača donijeti odluku o kupovini nekog proizvoda.

Korisnicima će biti vrlo jednostavno iskomunicirana općenita ocjena korisnika koji su sudjelovali u provedenom istraživanju temeljem osobnih iskustava i time olakšati svoje odluke o kupovini.

Isti podaci, bit će dostupni i neregistriranim korisnicima, potrošačima, budućim kupcima iz razloga što vjerujemo u kvalitetu proizvoda i usluga naših klijenata i znamo da nije moguće ovu aktivnost učiniti dostupnom prevelikom broju korisnika.

Samim time, klijent će biti siguran da unutar naše baze, korisnici koji su aktivni i grade svoj portfelj isprobanih proizvoda su oni koji doista žele na taj način sudjelovati i dati svoj doprinos, a dato ne bude samo preuzimanje besplatnog proizvoda.