o nama

Tko smo

Q Research je tvrtka za unapređenje Vaših poslovnih procesa baziranih na istraživanjima kroz prodaju i marketing u realnom vremenu.

Iz proteklih 25 godina sakupljenog iskustva u nekoliko industrija (poput FMCG, Farmacija, IT) podigli smo platformu koja obuhvaća nekoliko cjelina u Vašim tvrtkama.

Pružamo Vam uslugu različitih aktivnosti, od prodajno-marketinških, logističkih, te prikupljanja i analize podataka vaših postojećih i budućih potrošača, u svrhu unapređenja.

Naše rješenje nije samo softversko, ono je i organizacijski prilagođeno Vašim potrebama u području pronalaska ciljane skupine potrošače, plasmana proizvoda, promocije i logistike.

Q Research rješenje stvoreno je da svojim poslovnim procesima pružite inovaciju koja će se prije svega svidjeti Vama i Vašim potrošačima, ali i kupcima/klijentima (retail).

Omogućit ćemo Vam da vrlo brzo i precizno dođete do svoje ciljane skupine potrošača, ponuditi im Vaš proizvod, te im omogućiti da isti koriste u realnom vremenu. Osim zadovoljstva potrošača, prikupite ćemo podatke, analizirati ih i proslijediti Vam kroz unaprijed dogovorena izvješća.

Rezultate koje ćemo Vam proslijediti, bazirana su na istraživanja u realnom vremenu, ciljane skupine koja je doista koristila Vaš proizvod ili uslugu. Nama ne trebaju nagrade od raznih institucija, nama je nagrada vidjeti zadovoljstvo vaših potrošača koji nastave i dalje koristiti Vaše proizvode, a mi to pratimo za vas cijelo vrijeme.

Naša vizija je temeljena na iskustvu korisnika.