Naše usluge

Pronađite svoje ciljane potrošače.

Omogućite im da isprobaju Vaš proizvod ili uslugu.

Saznajte što korisnici misle o Vašem proizvodu ili usluzi.

Potaknite ih na lojalnost.

Upotrijebite podatke iz naše baze i dubinski analizirajte vaše proizvode i njegove pozicije na tržištu.

Usmjerite svoje aktivnosti i strategiju poslovanja na osnovi iskustva korisnika.

Analitiku vršimo na osnovi Vašeg odabira ciljane skupine i broja ljudi koja Vama odgovara ovisno o proizvodu ili usluzi. Ona može biti od 100 pa do 10000 ili više. Isto se odnosi i na odabir lokacija, za nas nema ograničenja i možete biti prisutni u svakom prodajnom mjestu naših partnera (organiziranih lanaca) gdje pokrivamo preko 1000 prodajnih mjesta diljem Hrvatske.

Sve prikupljene podatke analiziramo prema Vašim zahtjevima i potrebama, rezultati mogu biti vrlo strukturirani s obzirom na uzorak koji imamo i dubinsku analizu svih parametara iz provedene aktivnosti.

Prednost naših istraživanja su podaci koje mi već unaprijed znamo o korisnicima, a vi se fokusirate samo na odabrane.

Naglasak je na objektivnost istraživanja s obzirom da mi sve upitnike i ankete provodimo temeljem korištenja proizvoda ili usluge od strane korisnika u tom trenutku ili odmah nakon.

Kroz naše aktivnosti, provodimo anketne upitnike sa odabranim potrošačima kojima smo omogućili da isprobaju proizvod ili uslugu u relanom vremenu.

Kategorizacijom i odabirom ciljane skupine, u stratu ste eliminirali one koji ne zadovoljavaju kriterije, što nekad nije presudno.

Odaziv na ankete preuzetih proizvoda je preko 95 %, zahvaljujući mehanizmu platforme uz koju su korisnici povezani.

 

Vrijeme potrebno za prikupljanje i obradu podataka, svedeno je na minimum, što vam uveliko štedi i vrijeme i novac.

Kroz našu platformu omogućavamo vam pristup dubinskoj analizi podataka. U prvoj fazi uslugu analitike Vam dostavljamo isključivo mi kroz kreirane izvještaje prema Vašim zahtjevima, a u kasnijoj fazi kada imate dovoljan broj proizvoda i usluga Vam je omogućeno da pristupate pregledniku određene skupine podataka ovisno o Vašim potrebama i paketu koji ste ugovorili.

Nakon ankete imate potpuni pristup prethodno dogovorenim podacima, ali isto tako vam je omogućeno da naknadno tražite kreirani izvještaj na osnovi parametara koji su vam iz neke potrebe postali prioritet ili želite doći do nekih strateških podataka s kojim donosite odluke o proizvodu ili usluzi koju imate u ponudi.

Analizirajući dobivene podatke jednostavno ćete donositi odluke i razvijati strategiju proizvoda i usluga koje nudite.

Svaki vaš napredak u razvoju, moće ćemo provjeriti u svakom trenutku. Ono što je naša prednost je da ćete određenu aktivnost moći ponoviti više od jedan put, ali i sa različitim uzorkom korisnika koji se nalaze u našoj bazi, te time dobiti realne podatke za analitiku.

Tako prikupljeni podaci uz Q Research metodu, dubinskom analizom najbolji su pokazatelj kada trebamo donijeti strateške odluke za neki brand ili konkretan proizvod.

Ponosni smo što smo omogućili klijentima ovako detaljan pristup na uzorku koji u svakom trenutku imamo na raspolaganju i u većini slučajeva je dostupan za bilo kakvu aktivnost (ne samo istraživanje, nego prodajnu i marketinšku).