Korisnički portal

Portal Probaj Me

Portal Probaj Me, koncipiran je tako da se svakodnevno ažuriraju aktivnosti koje su dogovorene s našim klijentima i s partnerima.

Portal je mjesto na kojem postojeći (registrirani), ali i novi znatiželjni mogu dobiti informacije kako funkcionira potrošačka zajednica na portalu, te informacije o proizvodima i uslugama koje su posjetiteljima portala interesantni.

Nakon iskazanog interesa, registrirani korisnici uvijek imaju mogućnost odabira kategorije proizvoda ili usluge, dok neregistrirani moraju odraditi proces registracije i krenuti daljnjim koracima.

Portal osim najave i komunikacije trenutnih i budućih aktivnosti ima i mogućnost objave recenzija provedenih aktivnosti, kroz koje svi korisnici imaju mogućnost na osnovu provedenih istraživanja o zadovoljstvu potrošača donijeti odluku o kupovini nekog proizvoda.

 

Korisnicima će biti vrlo jednostavno iskomunicirana općenita ocjena korisnika koji su sudjelovali u provedenom istraživanju temeljem osobnih iskustava i time olakšati svoje odluke o kupovini.

Isti podaci, bit će dostupni i neregistriranim korisnicima, potrošačima, budućim kupcima zato što vjerujemo u kvalitetu proizvoda i usluga naših klijenata i znamo da nije moguće ovu aktivnost učiniti dostupnom prevelikom broju korisnika.

Samim time, klijent će biti siguran da unutar naše baze, korisnici koji su aktivni i grade svoj portfelj isprobanih proizvoda su oni koji doista žele tako sudjelovati i dati svoj doprinos, a dato ne bude samo preuzimanje besplatnog proizvoda.