Q Research... i više od toga

Q Research... i više od toga

Zašto i više od?… vrlo jednostavno, zato što smo napravili inovaciju u procesima koji su nam do sada trošili jako puno vremena, ljudskih resursa, ali i novaca.

Kako unaprijediti svoje prodajne aktivnosti kada imamo proizvod koji je namijenjen određenoj ciljanoj skupini potrošača? - Jednostavno, mi pronađemo potrošače koji odgovaraju profilu Vaših kupaca i koji žele Vaš proizvod, iskomuniciramo im Vašu ponudu i “prodamo” im prvi puta Vaš proizvod ili uslugu…

Promocija u prodajnom mjestu, pod ovim okolnostima je neizvediva, ali je i njena sama učinkovitost mala… komunikacija u prodajnom mjestu s nepoznatim ljudima, nepoznatih potreba i plasman kroz “uvjeravanje o kupnji” proizvoda često nema neki pozitivan učinak. Ima samo veliki trošak, a evaluacija istog je gotovo nemoguća. Mi smo se pobrinuli da takvih situacija nema.

Mi poznajemo naše korisnike, poznajemo njihove potrošače navike, za koje uvijek znamo realizaciju promocije. Štoviše, kako smo i spomenuli prije, kada jednom uhvatimo potrošača, ne puštamo ga tako lako. Za Vas ćemo ponavljati aktivnosti prema onima koji su izrazili želju da bi ponovno kupili Vaš proizvod ili bi ga preporučili, a pratit ćemo ih sve dok se s jednog proizvoda ne aktiviraju na ostale proizvode koji imate u ponudi.

 

Istraživanja koja mi provodimo bazirana su na realnim ljudima, realnom vremenu i s realnim proizvodom. Svaki od njih će odgovoriti na naša anketna pitanja vezana na proizvod koji su dobili uvijek u realnom vremenu, u okolnostima koji su za njih svakodnevni, a mi ćemo im za to dati dovoljno vremena. Iskustva koja ćemo prikupiti za Vas i dubinski analizirati kroz njihove osobne navike, savršen su temelj za donošenje strateških odluka.

Osim izvješća, pobrinut ćemo se da sve recenzije koje želite objavimo kroz naš portal www.probajme.info koji je specijaliziran za rezultate raznih istraživanja, ali iste ćemo objavljivati kroz naše platforme na društvenim mrežama. Tako ćemo privući sve one potrošače koji traže za sebe proizvod ili uslugu koji baš odgovara njihovim potrebama.

A najvažnije od svega je što smo sve to i još puno toga ugradili u platformu ProbajMe, te napravili ogromne uštede u Vašim godišnjim budgetima, povezavši sve gore navedene funkcije i aktivnosti u jednu cjelinu.

Stoga možemo samo reći isto što i drugima … Probajte!